Bibliotheken bijwerken na upgrade naar Ai 2022

Heb je 21 Oktober of later Illustrator bijgewerkt? Dan heb je nu Illustrator CC 2022. Dit soort upgrade gebeurd eens per jaar in deze week. Adobe is zo zijn om bij de upgrade naar een nieuwe versie niet de volledige werkruimte over te nemen. Hieronder vind je een paar video's hoe je in dat geval de bibliotheken weer zichtbaar maakt.

Voor de duidelijkheid, deze video behandeld alleen het herstellen van bibliotheken wanneer je eerder onze instructies hebt opgevolgd in het zelfstandig downloaden en instellen van de bibliotheken. Of wanneer ik het voor jou heb gedaan. Had je nog geen bibliotheken geinstalleerd? dan heb je niks aan deze video. Ga dan naar de pagina waar je in één lange video kan leren om Illustrator volledig volgens onze instructies voor mode in te stellen. 

Klik hier om naar de pagina te gaan om onze toevoegingen voor Illustrator te downloaden en in te stellen. 

 

Heb je de NL versie, kijk dan de NL video. Heb je de Engelse versie? Kijk dan de engelse video. 

 

      Nederlands versie - Nederlandstalige video...

 

      English version- English video...

 

 

Het beste is om zelf in staat te zijn om bibliotheken in te stellen. Maar helaas is daar niet altijd tijd voor. Ben je zelfstandig en heb je ooit cursus van mij persoonlijk gehad? Neem dan contact met mij op en dan stel ik Illustrator kosteloos voor jou in! 

Werk je in een team? Neem dan contact op en dan stel ik alles in tegen een kleine vergoeding.